Het maximale aantal aanvragen van 250 Ontwikkelcheques is bereikt. Bibliotheekmedewerkers die nu nog een Ontwikkelcheque aanvragen worden op de reservelijst geplaatst. Wil je op de reservelijst komen te staan voor de Ontwikkelcheque? Stuur dan een mail via info@bibliotheekwerk.nl. Zodra er een cheque vrij is stuurt BibliotheekWerk meer informatie.

Investeer in jezelf, investeer in je loopbaan

Wat voor werk wil ik over vijf jaar doen? Heb ik daar de juiste competenties voor? Hoe kan ik me daartoe ontwikkelen? Passen mijn ambities nog bij de organisatie waar ik nu werk? Het is slechts een greep uit de vragen die aan de orde kunnen komen bij een oriëntatie op uw loopbaan. Daarom kunnen medewerkers bij openbare bibliotheken vanaf nu de ontwikkelcheque ter waarde van 500 euro aanvragen bij Stichting BibliotheekWerk. De cheque is in te zetten voor een gesprek over of oriëntatie op de loopbaan. Daarmee wil BibliotheekWerk medewerkers prikkelen om na te denken over hun werk in de toekomst, zodat zij mobiel en inzetbaar blijven.

Deel dit bericht en breng als leidinggevende, hrm’er en medezeggenschapsorgaan de cheque bij medewerkers onder de aandacht. Medewerkers kunnen zelf een aanvraag indienen bij BibliotheekWerk.

Wat levert het op?

Op zoek naar wat loopbaanoriëntatie op kan leveren? Lees het interview met bibliotheekmedewerker Yolanda Crooswijk werkzaam bij bibliotheek AanZet en het interview met Linda Vogelesang, medewerker bij de Bibliotheek Cultura in Ede.