Over ons

BibliotheekWerk, het A&O-fonds voor de openbare bibliotheken, voert projecten en onderzoek uit op het gebied van de arbeidsmarkt voor de branche openbare bibliotheken.

Medewerkers en werkgevers van openbare bibliotheken willen een goed functionerende arbeidsmarkt in de huidige dynamische ontwikkelingen. In BibliotheekWerk werken wergevers- en werknemersorganisaties samen om dit te realiseren.

Op zoek naar financiering voor een vernieuwend idee?

BibliotheekWerk draagt graag bij aan innovatieve projecten of activiteiten vanuit bibliotheken. Heeft u als openbare bibliotheek een vernieuwend idee voor een arbeidsmarktvraagstuk kijk dan of u in aanmerking komt voor financiering vanuit BibliotheekWerk. Lees in het toetsingskader de voorwaarden waar uw aanvraag aan moet voldoen.

Meer informatie over BibliotheekWerk