Wat doet BibliotheekWerk?

De branche openbare bibliotheken heeft te maken met veel ontwikkelingen die de arbeidsmarkt raken. Medewerkers en werkgevers van openbare bibliotheken vinden een goed functionerende arbeidsmarkt belangrijk. Daarom werken medewerkers en werkgevers in BibliotheekWerk samen om dit te realiseren.

De activiteiten van BibliotheekWerk zijn onder te verdelen in de categorieën: onderzoek en projecten. De primaire doelstelling van deze activiteiten is het behoud, de bevordering en verbetering van de werkgelegenheid in de branche openbare bibliotheken.

Doelgroep

De doelgroep van BibliotheekWerk is het personeel dat in dienst is bij openbare bibliotheken. De activiteiten van BibliotheekWerk richten zich onder meer op: HRM-managers, HRM-medewerkers en OR-leden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over BibliotheekWerk en zijn activiteiten?

Neem dan contact op met:
BibliotheekWerk,
T: 070 – 376 57 07