Bibliotheekmedewerkers hebben de afgelopen tijd volop de ontwikkelcheque aangevraagd. Het maximale aantal aanvragen van 250 Ontwikkelcheques is dan ook bereikt. Bibliotheekmedewerkers die nu nog een Ontwikkelcheque aanvragen worden op de reservelijst geplaatst. Het komt namelijk voor dat medewerkers de cheque wel aanvragen, maar toch niet inzetten. Hierdoor komen er wellicht weer cheques beschikbaar.

De Ontwikkelcheque, ter waarde van 500 euro, is in te zetten voor een gesprek over- of oriëntatie op- de loopbaan. Daarmee wil BibliotheekWerk medewerkers prikkelen om na te denken over hun werk in de toekomst, zodat zij mobiel en inzetbaar blijven.

Reservelijst

Wil je op de reservelijst komen te staan voor de Ontwikkelcheque? Stuur dan een mail via bibliotheekwerk@caop.nl
Zodra er een cheque vrij is stuurt BibliotheekWerk meer informatie.

Verder lezen

Op zoek naar wat loopbaanoriëntatie en de Ontwikkelcheque op kunnen opleveren? Lees het interview met bibliotheekmedewerker Yolanda Crooswijk werkzaam bij bibliotheek AanZet en het interview met Linda Vogelesang, medewerker bij de Bibliotheek Cultura in Ede.