Vanwege grote belangstelling voor de training over de aanpak van werkdruk op dinsdag 21 maart, organiseert BibliotheekWerk een tweede training op woensdag 26 april. Er is plek voor 15 deelnemers. Deelname aan de training is kosteloos.

Op dinsdag 21 maart en woensdag 26 april organiseert BibliotheekWerk een train de trainer sessie over de aanpak van werkdruk. De training is bedoeld voor directeuren, leidinggevenden en HRM’ers. U kunt zich nog aanmelden voor de training van 26 april.

De training wordt gegeven door Jac Christis, lector arbeidsorganisatie en -productiviteit aan de Hanzehogeschool in Groningen. Er is plek voor 15 deelnemers.

Samen werken aan werkdruk

Tijdens de bijeenkomst leren deelnemers de aanpak van Christis toepassen.

Centraal in zijn aanpak staat de vraag wat een organisatie en medewerkers samen kunnen doen om werkdruk te verminderen in plaats van alleen het individu. Hij heeft hiervoor een handleiding geschreven die met een aantal inhoudsdeskundigen uit de bibliotheekbranche is toegespitst op het eigen karakter van de bibliotheek.

Na afloop van de training kunnen de deelnemers aan de slag gaan met de aanpak van werkdruk binnen de eigen bibliotheek.

Tijdstip, locatie en aanmelden

Tijd: van 10.00 -14.00 uur met lunchpauze.
Locatie: Utrecht (locatie wordt nog bekend gemaakt)

U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden bij BibliotheekWerk (SBW): bibliotheekwerk@caop.nl. U kunt hier ook terecht voor meer informatie en vragen.